11.7.2017

Makuuhuoneen uusi huopapallomatto


Yhteistyössä Sukhimatot
Huomenta tiistaihin!

Täällä auringon säteet tulvivat makuuhuoneen ikkunoista sisään ja lomalaisenkin on helppo heräillä kauniiseen aamuun jo varhain. Virkeänä laskin varpaat makuuhuoneen uudelle ylellisen tuntuiselle huopapallomatolle. Hetken siinä viipyillen sipsuttelin kahvin valutukseen.

Minulla on ilo esitellä teidän makuuhuoneemme uusin tulokas Sukhimattojen huopapallomatto, joka on itsesuunnittelemani ja nepalilaisena käsityönä valmistettu villamatto. On kunnia saada tarttua yhteistyöhön yrityksen kanssa, jonka eettiset arvot ja yhteiskunnalliset periaatteet ovat kohdallaan. Sukhin huopapallomatot valmistetaan käsityönä Nepalissa ja matto tulee suoraan käsityöläiseltä, joka sen on tehnyt. Käsityöläinen ansaitsee työstään yli puolet paremman palkan mitä alueen keskipalkkaus on ja näin voimme suoraan auttaa ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan. Sukhi tarjoaa työn, josta käsityöläiset nauttivat. 

Huopapallomatot valmistetaan räätälöityinä asiakkaiden toiveista ja maton saa itse suunnitella heidän verkkosivuiltaan löytyvällä suunnitteluohjelmalla täällä. Minä kokeilin jos vaikka millaisilla väriyhdistelmillä ja kuvioinneilla mattoamme ja välillä jopa iski vaikeus valita mihin tilaan maton lopulta tilaisin. Suunnitellessa räätälöin yhden maton tytsyn huoneeseen, yhden uuteen vessaan ja lopulta pidättäydyin alkuperäisessä suunnitelmassa tilata uusi matto makuuhuoneeseen.





Päädyin lopulta tilaamaan mustan maton valkoisella vinoruutu kuvioinnilla. Maton saavuttua meille olen todennut sen sopivan tässä värissään myös eteiseen ja poitsun huoneeseen, mutta arvannette varmaan raaskinko sitä muualle tuosta sängyn vierestä siirtää ;) Matto on niin pehmoinen, lämmin, terapeuttisen tuntuinen paljaiden varpaiden alla, että sen päällä viipyilen aamuisin tovin jos toisenkin. Huomaan myös lasten nauttivan sen tunnusta, sillä usein näen heidän makoilevan masullaan maton päällä pelaillen ja leikkien. Matto on 100% Uuden-Seelannin villaa ja pinta on käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi. 





Meidän matto on Rinitan upea taidonnäyte ja aina mattoa ihastellessani mietiskelen, että muutaman pallon on saanut tuohonkin mattoon pyöritellä. Melkein tunnen sen huopapallon pyörittämisen vaiheen omissa käsissäni ja tietenkin haistan myös mäntysuovan tuoksun nenässäni. Minun palleroiseni eivät olisi lähelläkään näin tasaista laatua ja epäilen ettei Nepalissa mäntysuopa tuoksu näitä pyöriteltäessä, mutta tiedän tämän olevan terapeuttista puuhaa ja olen onnellinen että Rinita on saanut työstään arvoisensa palkan. 

Kiitos Sukhi <3

Nimenne mukaisesti teitte minut ja toivottavasti myös Rinitan onnelliseksi,

Minttu

4 kommenttia:

  1. Kiitos tosi kivasta postauksesta! Näytämme kuvat myös RInitalle, uskomme hänen ilahtuvan kovasti!

    VastaaPoista
  2. Voi olen ihastellut näitä Sukhimattoja, ne ovat upeita!

    VastaaPoista
  3. Nää matot on niin kauniita!

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!