8.9.2016

Syksyisempää terassilla ja pukeutumisessa










Viime viikonloppu oli kauniin aurinkoinen, sopivasti syksyinen ja lämmin. Terassilla yrtit ja lankaköynnös jatkavat kukoistustaan yöpakkasista huolimatta ja taivasalla vettä saaneet laventelit kukkivat runsaasti edelleen. Muutoin ruukuissa olleet kesäkukat ovat vaihtuneet jo syksyisempiin. Ja just nyt hopealangat, krysanteemit ja callunat näyttävät oikein hyvälle. Vielä noina lämpiminä päivinä omalla terassilla tarkenee istuskella kahvikupin ja lehden äärellä. Nautitaan nyt kun vielä on ilmoja, kohta saadaan patjat ja tyynyt kerätä varastoon ja istuskella uunin kyljessä ;)

Josko syksy on hiipinyt jo terassille, niin on se tuonut myös jotain uutta vaatekaappiin. Kesän lopulla löysin vihdoin itselleni sopivan mallisen hameen. Täydellisyyteen päästäkseen hame olisi saanut olla materiaaliltaan nahkaa, mutta kyllä tämä keinonahkainenkin ihanuus on päässyt yhdeksi syksyn suosikki vaatteeksi. Harvoin nimittäin löydän hametta, joka oikeasti on päällä useammin kuin sen illan, jota varten olen sen hankkinut. Tästä syystä hameita tuleekin ostettua kohtalaisen harvoin. Tällaista arkisen tyylikästä ja rennon tyttömäistä hametta olen metsästänyt jo kauan. Valitettavasti nämä asukuvat eivät ole minua ihan luonnollisemmillaan ja hame ei pääse kuvissa parhaimpaan näkyvyyteensä.

Toivotaan lämpimien päivien vielä jatkuvan, että hameen ja neuleen yhdistelmällä päästäisiin vielä pitkälle syksyyn. Toki toivon myös mielen virkeyden ja töissä vähäisemmän työmäärän vuoksi mahdollisimman kuivia ja kauniita päiviä!

Minttu

10 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat, kauniilta terassilta :) Ja tuo hame wau :) Voisin itsekkin harkita samantyyppistä, vaikka en hameihminen oikeastaan olekkaan.. http://valkoinenhaave.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en itseäni hameihmiseksi sanoisi, mutta silloin kun hameen istuvuus ja käyttömukavuus ovat kohdillaan tulee hameestakin yksi lemppari.

      Poista
  2. Ihana syksy, minä tykkäilen! :) Ja onpa sähäkkä hame, ihana yhdistelmä neuleen ja huivin kanssa, ja sinä kun vielä tuollainen kaunotar! Oli tosi kiva nähdä tässä taannoin, sun kanssa ois riittänyt juttua vaikka koko illaksi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu <3 saat aina hymyn minun huulilleni! Oli mukava nähdä, pitäisi siis nähdä useamminkin ja jutut eivät varmasti loppuisi!

      Poista
  3. Ihania kuvia! Ja tuo hame on kaunis, itselläkin alkoi houkuttaa nahkahame :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä kun se olisi sitä nahkaa! Vinkkaahan jos löydät! Ja kiitos, syksyinen aurinko maalaa kaiken kauniiksi ;)

      Poista
  4. Aivan ihania kuvia ja jotenkin niin syksyisiä mutta niin kesäisiä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sellainen oli viikonlopun ilmakin! Nyt aika paljon harmaampaa, mutta ei anneta sen lannistaa!

      Poista
  5. Voin kuinka ihana asu, ihan mun näköinen myös! Nyt vasta tänne löysin ja jäänkin lukijaksi :) Terassikuvatkin kivoja. Ihania nämä syksyn kukat. Hain myös callunan kaupasta, mutta pitäisi hakea vielä niitä lisää. Mukavaa viikonloppua ja tervetuloa minunkin blogiini. Pikkuhiljaa olen palaillut kesälomalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun löysit, koskaan ei ole liian myöhäistä ;) täytyy tulla vastavierailulle!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!