8.6.2015

Synttärit vol 2


Kakkuja siellä ja kakkuja täällä! Lauantaina juhlimme 5-vuotissynttärien osan kaksi. Juhlista tuli taltioitua kakkukuvat ennen kuin kävimme niiden kimppuun, muuten kuvasaldo jäi aika laihaksi. Tällä kertaa huomasin että omakin juhlamieli oli aika rento. Heti aamusta tehtiin serkun ja hänen miehensä kanssa, kohta jo perinteeksi muodostunut, juoksulenkki Utran saaressa ja harjuilla, jonka jälkeen olikin huippu fiilis alkaa leipomispuuhiin. Juhlapäivälle jätin vain yhden kakun päällystämisen, kerrosjuustokakun päällimäisen kerroksen ja pizzojen teon. Ensimmäistä kertaa ikinä minulla oli kakut oikeaan aikaan pöydässä, kahvi valutettuna ja itsekin jotakuinkin tällingissä ;) Nautin kun ehdin räpsimään kuvat ennen kuin kakut korkattiin, eikä minun tarvinnut pyllistellä herkuttelijoiden keskellä kameran kanssa, vaan sain istua kahvittelemaan ja seurustelemaan!

Mitä kakkusii me sit tarjottiin? Kinuskikissan ohjeella tein mansikka-raparperi-valkosuklaa juustokakkua, masikka-sitruuna juustokakkua jonka ohjeen sävelsin itse, taivaalliset täytekakut kirjasta vadelma-suklaa Brownien, marenkeja ja mustikka-mansikka kermakakkua johon väliin heitin muista kakuista ylijääneitä täytteitä. Suolaisiksi paloiksi leivoin ilmakuivattu kinkku-persikka-parmesan ja tomaatti-mozarella pizzaa. Pizzat saivat kyllä suuren suosion suolapaloina! Helppoja ja nopeita tehdäkin!









Tänään on pojun oikea syntymäpäivä ja me lahjoimme hänet vasta aamupalapöydässä! Kakun jämäpalaan sädetikku ja onnittelaulu raikumaan. Minun pienin on päättänyt viidestä ikävuodestaan huolimatta olla aina äidin vauva <3 Onnea Rakas M <3







Minttu



6 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea M:lle!
    Tosi herkullisen näköiset kakut, täytyy varmaan itsekin kokeilla tuota kakkua, missä oli valkosuklaata. Näyttää niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkosuklaakakku vie kielen mennessään! Ihan todella hyvää, tein samaa kakkua jo töilöihinkin tarjolle!

      Poista
  2. Kertakaikkiaan ihania herkkuja ja kuinka kauniita.. Eihän noita raaskisi syödä :) Sie oot taitava! -niina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina <3 Kauniita herkkuja syödään ensin silmillä, mutta suuhunpantaviksi nekin on tehty ;) Tälleen kuvista syötynähän nämä herkut kestää ;) Ihanaa kun jätit kommentin <3

      Poista

Kiitos kun moikkasit!